Скандал в поп-фолка: Галена удари в земята Преслава

Галена

Галена удари в земята Преслава чрез класацията на най-влиятелните известни българи на списание „Форбс“, съобщава Hotnews.bg. Менторката от „Гласът на България“ е сложена на престижното 20 място от 70 ВИП нашенци, а Преслава просто липсва в класацията. Единственият друг представител на лекия жанр е Азис, който заема още по-предно място-12.

Първа е Мария Бакалова, втори-Григор Димитров, трети-Магърдич Халваджиян. „Новите парчета на певицата от последната година имат над 40 млн. гледания в YouTube. През този есенен сезон Галена влезе в национален ефир като ментор в “Гласът на България” по bTV.

Тя спечели и няколко попфолк награди за най-харесвана певица, а извън сферата на музиката е част от създателите на модния бранд Beyond“, аргументират избора си от „Форбс“. В класацията след Галена на28 място е сложена Лили Иванова, а последни са баджанаците Валери Божинов и Ники Михайлов. На челно място сред готвачите е Иван Манчев, класиран 11-ти, а Андре Токев липсва. 39 и 40 място е за семейството на Алекс и Дани Петканови, след тях чак на 46 място е Николета Лозанова.