Емануела се върна при бившия, купонясват заедно

емануела

Фолк певицата Емануела се събра за пореден път с възлюбения си Мартин Николов, по- известен с прякора си Елвиса. Двамата бяха забелязани да купонясват заедно в хитова дискотека в Студентски град в компанията на още две приятелски семейства. Няколко часа след полунощ веселата компания се настани в едно от вип сепаретата в клуба, а част от присъстващите останаха силно изненадани, че виждат Емануела отново в компанията на бившия си възлюбен, съобщава БЛИЦ.

При последната им раздяла певицата обяви, че Мартин й е изневерил и тогава заяви, че в сърцето й винаги е имало място само за един мъж, но това не е той. От статусите й в социалните мрежи пък стана ясно, че е силно огорчена от факта, че друга жена е била в обятията на любимия й, макар самата изпълнителка да твърдеше, че не е обидена от случилото се.

Явно всичко вече е в графа простено, защото видимо двамата се забавляваха от сърце, а Емануела дори не пропусна да грабне и микрофона. Същата вечер в куба участие имаше колежката й Ариа, която издаде празнуващата компания.