Мария Илиева отвръща на Милица Гладнишка за злобните ѝ коментари, попиля я

мария илиева

Светските среди се разтресоха от мощен скандал между актрисата Милица Гладнишка и поп певицата Мария Илиева. А напрежението между двете ескалира и стигна неприятни висоти.

След участието на Мария Илиева в „Гласът на България“ Милица Гладнишка я нападна с много остри думи. Обиди я по жесток начин, а реакцията на Мария не закъсня и отвърна подобаващо на актрисата, наричайки я злобна.

Ето какво пише Мария Илиева в своя профил във „Фейсбук“ по повод нападките, че по време на участието си в „Гласът на България“ е гледала да изпъкне тя, с което е убила шанса на Борис за финал в шоуто:

„В неделя имах удоволствието да пея заедно с Борис Христов на финала на „Гласът на България“. Още при първата ни среща се харесахме и вложихме много труд за подготовката на този дует. Борис е уникален и се справи страхотно, въпреки че да пееш на финал на музикален формат, в който цяла България е вперила очи, когато победата е на една ръка разстояние, е много трудна задача за всеки участник.

Тази година „Гласът на България“ беше на особено високо ниво и даде шанс на изключително талантливи хора. Всеки спечели своя ревностна публика, която го подкрепяше. Естествено, финалът се превърна в арена на най-разгорещените и полярни страсти, защото въпреки, че претендентите бяха равностойни, победител може да стане само един от тях. За мен беше чест да подкрепя Борис в тази благородна битка, в която всъщност губещи няма.

Някои от почитателите му обаче останаха разочаровани и това очаквано роди негативни коментари дори срещу мен. Някой винаги трябва да е виновен. Това е нормално, част от играта, свикнали сме. Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил.

Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така.

Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен.

Скоро прочетох една прекрасна история – в малък италиански град кметът забранил хейта в Интернет с декрет. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и посещения на театрални постановки. Колко хубаво!

Нямам друго какво да кажа, освен да отправя едно хубаво пожелание към всички за приближаващите празници – бъдете здрави, ценете труда, таланта, професионализма и чистите намерения, четете книги, ходете на театър, отглеждайте си добрина. На нашата мъничка територия има толкова прекрасни и талантливи хора!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории