Дъщерята на Радев скандализира с поведение – съблече се гола пред състудент (СНИМКИ)

7a1e103ae1205932ca9d57063eb620b4

Дъщерята на Румен Радев отново скандализира пуританите с поредна провокация. Студентка по актьорско майсторство, Дарина захвърли дрехите за професионална гола фотосесия, кадри от която сподели в социалните си мрежи.

Второкурсничката в НАТФИЗ позира пред обектива на свой състудент, който я заснел в натурален вид. На арткадрите се вижда, че тя не носи сутиен, бюстие или друг вид дреха, която да прикрива тялото й, а тъкмо обратното в детайл си личат даже разликите от банските костюми, с които се е препичала на плажа през лятото. Смелата фотосесия разкрива още, че дъщерята на президента се е сдобила и с втора татуировка по тялото в рамките на последната година. Първата си тя направи преди няколко месеца на лявата си ръка, а перманентната рисунка представлява изображение на бор – символ на трудните периоди, през които човек преминава в житейски план, както и на умението на хората да „растат“ и да се адаптират. Втората й татуировка е на дясната й ръка. За разлика от първия татус, който е позициониран от вътрешната страна, новият не е така дискретен, тъй като е от външната страна на ръката й. Той представлява надпис с фин и деликатен шрифт, чието значение обаче знае само младата актриса.

Откакто е завършила гимназия, Дарина все по смело хвърля задръжките и не се стреми да спазва етикет и дискретност, каквито предполага постът на баща й. Щерката на Радев още през лятоТО публикува пикантни кадри по изрязан бански в интернет пространството, с каквито наследничка на нито един политик у нас, особено президент, не може да се похвали. Дъщерята на бившия държавен глава Петър Стоянов Теофана бе на сходна възраст, когато татко й бе начело на „Дондуков“ 2, но водеше доста по-обран начин на живот и до ден днешен предпочита да не се набива на очи.

Дарина обаче не се вълнува от политическата кариера на баща си и дори не го поздрави публично за спечелването на втория президентски мандат. Проверка на ПИК установи, че тя даже не го е добавила в листата си приятели в най-популярната социална мрежа сред младите – Инстаграм, където Радев има свой профил. По време на кампанията му студентката имаше две последователни премиери в НАТФИЗ, на които той не се появи в публиката. Освен това от лятото насам тя има и нов приятел, с когото все още не била запознала баща си. Дарина и по-малкият й брат Георги, който напролет ще бъде абитуриент, живеят с майка си – бившата жена на Радев – Гинка.

ПИК