Само в 7DniSofia.bg

След най-скъпата футблна сватба, капитанът на Левски се раздели с гангстерска щерка

7 Dni Sofia02.08.2017
божидар митрев

На който му върви в кариерата, не му върви в любовта. Вратарят на „Левски“ Божидар Митревне само пребори конкуренцията за титулярно място, а и взе капитанската лента в тима след напускането на Веселин Минев. За сметка на това страда в личния си живот.

Митрев е разделен със съпругата си Десислава. Двамата не живеят заедно от известно време. Нещата между тях охладнели, докато вратарят риташе в молдовския „Шериф“ (Тираспол). Жена му не пожела да заживее с него в Молдова и това доведе до отчуждаване и раздяла.

Стражът споделя пред близки, че това е най-тежкото нещо, случило се в личния му живот. Въпреки развода двамата са запазили добрия тон в отношенията си. Десислава води сина им Пламен на мачовете на „Левски“. След двубоя с „Верея“, в който Митрев бе герой за „сините“, тя свали малкия на терена при баща му, писа „България Днес“.

Божидар и Деси бяха повече от 10 години заедно. Познават се от деца, тъй като са израснали в „Люлин“. Бившата половинка на Митрев е щерка на местния бос Пламен Симов-Килията.

Двамата вдигнаха грандиозна сватба през 2011 година. Церемонията бе в хотел в Правец,струва близо 300 000 лв. и влезе в Топ 10 на най-скъпите БГ сватби. Само роклята на булката бе за петцифрена сума. Кумовете бяха Ива Софиянска и Антон Божков и имаше около 350 гости, които бяха забавлявани от сръбската фолклегенда Драган Коич – Кеба, Илиян Михов – Баровеца и ДесиСлава.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.