Даниел Митов: Радев стои зад провалите на предишните два парламента и зад краха на ДеБъ и БСП

0632c3138a8f4d49adeca57227d67675

Румен Радев стои зад всичко – зад провалите на предишните два парламента и зад краха на „Демократична България“ и БСП. Това каза в ексклузивно интервю пред ПИК ТV заместник председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„Президентът използва тези партии и на практика ги унищожи“, добави той.

Митов разкри пред медията, че от гледна точка на това, че Народното събрание започна с по-малко обвинения и по-малко говорене на глупости, това е добър знак. От друга страна не става ясно как бъдещото правителство ще управлява възникналите кризи в страната.

„Не съм оптимист как ще бъдат управлявани тези кризи оттук-нататък“, изрази мнение зам.-лидерът на ГЕРБ.

Оставили сме буфер в миналия бюджет, ако се наложи, да се тегли дълг. Но това не е задължително. Никой не знае тези пари защо се теглят и къде отиват. Няма ясен отговор на този въпрос и служебните правителства държат отговори“, коментира Митов тегленето на милиарди дълг от служебното правителство и неяснотата къде отиват тези пари.

„Не знам как Кирил Петков днес се кле, при положение, че вече се е клел и наруши Конституцията“, добави той.

„Няма да участваме в ляволиберални правителства, нито ще ги подкрепяме. Десницата в момента се казва ГЕРБ-СДС“, отсече Митов и добави, че претендиращите за десница в лицето на „Демократична България“ в момента са готови да възстановяват мрежите на ДС.

Преговорите в мола бяха една групова терапия за някои хора, че са седнали на една маса с лица като Румен Овчаров, Румен Гечев, Емилия Масларова, Таско Ерменков. И Другото е, че всички те си харесват другия Румен – Радев“, уточни политикът.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории