Горещо! Мис България се оплака, че Зуека не я оставял на мира от свалки

1638259045_2

Скандалната Мис България Радинела Чушева, която е и сред последните адреналинки от „Господари на ефира“, хвърли голяма бомба в ефир. Оказа се, че наред с похотливия Рачков, неговият колега Зуека не пада по-долу по отношение на жените.

Родната миска, която породи противоречиви коментари за външността си и доколко е редно да представя страната ни на такъв конкурс за красота, се оказа идеално по вкуса на емигриралия Васил Василев – Зуека.

Това стана ясно от последния епизод на „забраненото шоу на Рачков“, който беше посветен на предавания от миналото, които не са на екран в момента. Съвсем естествено, акцентът падна върху „Господари на ефир“. В студиото връхлетяха всички адреналинки, а Рачков направи анкета сред тях, за да разбере той или Рачков ги е свалял повече.

Момичетата единодушно определиха Димитър Рачков за сваляч номер едно, но изглежда Радинела Чушева е имала друг обожател. „Зуека не ме оставяше на мира“, изригна миската. Още една адреналинка потвърди нейните думи, но всички останали не скриха похотливите мераци на Рачков към тях, а той видимо се притесни на сцената в собственото си шоу.