Дачков предупреди: Настимир Ананиев е опасен и некомпетентен

capture-20211129-144850

Настимир Ананиев е опасен и некомпетентен, не трябва да му се дава достъп до законодателството. Това заяви във фейсбук профила си журналистът Явор Дачков.

Ето и цялата му публикация:

„На вниманието на „Продължаваме промяната“. Когато беше коалиционен партньор на ГЕРБ Настимир Ананиев направи огромни поразии в законодателството за движението по пътищата и е пряко отговорен за системния хаос в организацията на пътното движение. След всяка по-голяма катастрофа той предлагаше и често прокарваше изменения в закона за движение по пътищата и умножи хаоса по сто.

Правеше го с най-добри намерения и за да влезе в медиите. Негови съпартийци тогава се забавляваха на тези му активности и разправяха, че е изкарал шофьорски курсове само за кола с автоматични скорости, но извън шегите Настимир Ананиев е опасен, защото е инициативен и некомпетентен. Предполагам, че сега ще иска да оглави транспортната комисия. Не бива да му се дава власт.

Това, че го вкарахте в парламента е достатъчна отплата за регистрацията на партията му. Впрочем никой не знае какво работи Настимир Ананиев, който разполага с огромен офис, имоти в чужбина и прочие, но това няма никакво значение. Важното е да не му се дава достъп до законодателството, защото е опасно за живота на хората. В буквалния смисъл на думата“.