Само в 7DniSofia.bg

Среднощно мистериозно меле изправи на нокти Сандански, намесен е кримигерой

полиция

Масов бой в Сандански, с участието на емблематични криминалнопроявени лица, станал снощи, разбуни духовете в курортния град, съобщава Struma.bg.

Според свидетели, около полунощ в известно заведение в топ център на курортния град се сбили групата на криминалнопроявения санданчанин Д. Саботанов – Саботана и компания от Сандански.

Боят от заведението се пренесъл пред него, а поводът, според полицията бил удар по Саботана от служител на община Сандански, казват от полицията. Според ченгетата, служителят минал покрай Саботана и го ударил зад врата.

Това взривило криминалнопроявенияt санданчанин и двамата се сбили, намесили се и други хора от двете компании и станал страшен въргал. Кой е пострадал не е ясно.

На полицията и е известно за мелето, но не може да направи нищо, тъй като участниците и собственикът на заведението отказват да напишат жалби. Свидетели – Няма, независимо, че в заведението е имало хора.

Участниците в боя се спогодили, а пък ресторантьорът твърди, че са се били навън, а не вътре, и че няма никакви щети в бара му. Така прокуратурата и полицията се оказаха с вързани ръце, нещо което се случва системно в Сандански, добил славата на град, в който процъфтява уличното правосъдие.

Над 70 палежа има в последните години в курортния град. Криминалнопроявените разчистват сметките си чрез организирани посегателства върху враговете си. Години наред това става под носа на полицията .

Най-страшното е, че до момента няма разкрит подпалвач, а горяха системно автомобили, включително и на полицаи, магазини, къщи, складове – все с мотив разчистване на неуредени взаимоотношения. Според хората в града, никой не депозира жалба от страх, да не пострада, чуствайки се незащитен ,затова и мутризацията в Сандански добива плашещи размери.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории