ВМРО: Днес ни налагат трета доза, утре ще ни наложат еднополови бракове, за да пътуваме

красимир каракачанов

Здравната политика е индивидуална за всяка страна в ЕС. Това е съюз, основан на солидарността, в който всяка държава е суверенна и с равно право на глас с останалите. Крайно време е българското правителство да спре да се държи като доведеното сираче в ъгъла на масата. В противен случай сегашните управляващи ще предадат безропотно равноправието на българския народ спрямо народите на Германия, Франция, Нидерландия, Австрия. Утре ще поискат от нас документ за еднополов брак, за да пътуваме. И това ли ще приемем? Ако за ваксината хората все още си мълчат, за последното – няма да Ви простят, повярвайте го, господа. Всяко отстъпление пред брюкселските бюрократи е отказ от суверенитет! Това се казва в позиция на ВМРО по повод обмисляните нови правила от страна ЕК за пътуването в Европа.

От партията припомнят, че преди два дни Европейската комисия е излязла с предложение да се намали „трайността“ на зеления сертификат. Редица страни връщат ограниченията, въпреки че са постигнали практически всеобщи нива на ваксинация. В България пък продължава отлагането на пълноценния учебен процес.

В това време в нашата част от света се оформят две абсурдни крайности: либералните елити започват все повече и повече да се държат фашизоидно, с все повече крайни изисквания, ненужно тестване и рестрикции.

От другата страна, проводници на чужди интереси у нас излизат с откровено вредни конспиративни теории. Тук е мястото на държавата ни да се противопостави на новите правила, обсъждани от ЕК, и да иска запазване на настоящите за придвижване на територията на Европа. В противен случай се нарушават основни постулати, залегнали в Договора за ЕС, а именно – свободното придвижване на хора, стоки и услуги. Ако тези правила се нарушават еднолично, значи се нарушава и принципът на солидарност, върху който също е изградена Общността, отбелязват от ВМРО.

Вече официално се поставя въпросът и децата над 5 години да бъдат ваксинирани, а тези над 13 години да бъдат приравнени към възрастните по отношение на правилата за пътуване. А това означава ваксинирани с 2 междинни и бустерна доза. Напълно недопустимо е. Това са подрастващи организми.

Задължителното ваксиниране (при това с локдаун!), предложено от Австрия, за нас също е недопустимо. Решенията за интервенции без съгласието на обектите и в условия на тяхното принудително затваряне е характерно за лабораториите на д-р Менгеле. Черен представител на режим, усърдно заклеймяван най-вече от първоизточниците му – Австрия и Германия. Това освен лицемерие може да бъде определено и като здравен, бюрократичен тоталитаризъм.

Отново подчертаваме, че ние от ВМРО не сме против ваксините. Ние вярваме, че хората трябва да се ваксинират единствено след получаване на достатъчно информация за плюсовете и минусите от ваксинацията и след информирано съгласие.

Да не пропускаме и факта, че в държави като Нидерландия и Австрия с над 70-80% ваксинирани заразата не спира да върлува. И именно затова е странен фактът, че призивите за задължително и допълнително ваксиниране идва именно от тях. Да, ваксината очевидно помага за по-леко преминаване. Но хората в Европа не са виновни, че от поне година бяха убеждавани, че с ваксината идва и свободата от вируса. Това се оказа подвеждащо и сега брюкселските елити трябва да поемат вината, а не да я стоварват върху народите.

За нас е нужна лидерска дискусия на ниво ЕС, в която да участват лекари, инфекционисти, бактериолози, епидемиолози и др., която да излезе с общ план, но не планът да е в стил Оруел и да включва дамгосване, отнемане на права, преследване и насилствено налагане на каквото и да е.

Затова освен тесните експерти в този дебат следва да участват вече и истински политически лидери. Ако Европа въобще ги има. И съществуващата бюрократична машина в Брюксел не е част от създаването на корпоративен световен ред, който изключва принципи като държавен суверенитет и неотменими човешки права, пишат в заключение на позицията си от партията.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории