Мъри: Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента

станимир стоилов мъри левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви днес в Хасково, че е сигурен, че с помощта на феновете сините ще излязат от тежката ситуация, в която са към този момент. Специалистът бе в града, за да се срещне със запалянковци на тима, с които да се дискутира проекта „Левски на левскарите“. На събитието присъстваха собственикът Наско Сираков, изпълнителният директор Ивайло Ивков и членът на УС Даниел Боримиров, предава sportal.bg.

„С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши. Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента.

Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици. Да няма недомлъвки клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите“, каза Мъри, който не пожела да коментира други родни клубове и български съдии.

„Знаете, че не коментирам други клубове и рефери. Несериозно ми изглежда. Нашите противници могат да си коментирам каквото си искат. След няколко часа ще видим дали сме готови. Проблемите трябва да ни обединяват и да ни направят по-силни.

Хасково е моят роден град и отбор. Пожелавам успех на тима в трета лига. Дано отборът на Саяна влезе във Втора лига“, допълни Станимир Стоилов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории