Хорото на Радев и хорото на „Мултигруп“: Купон на гърба на народа (ВИДЕО)

payimage-511294

Като „купон на гърба на народа“. Така определи хорото на Румен Радев в изборната нощ журналистът Ивелин Николов. Той публикува видео в ютюб канала си, в което съпоставя танците на хората на Радев с тези на „Мултигруп“ през 1996 г.

„Купон на гърба на народа. Този филм вече сте го гледали през 1996г. Радевата зима идва с хоро. Играчите са същите от години“, написа Ивелин Николов.

„Връщат ни към 90-те години на миналия век. Първата снимка е от днешното хоро на управляващите победители . Тя е на фона на огромна инфлация и бедност в България.

Втората снимка е от хорото на управляващите победители „Мултигруп“. И тя е на фона на огромна инфлация и бедност в България през 90-те. Червени купонджии“, написа в избората нощ в неделя Николов по темата.

Припомняме, че най-верните хора на Румен Радев си спретнаха истинска забава след победата на балотажа на президентските избори в неделя. Съпругата му Деси Радева, съветникът му Копринков, Весела Лечева и шефката на психото в „Курило“ Весела Лечева друснаха весело хоро в НДК, където си бяха извикали дори духова музика. На този фон за последния месец над 5000 души починаха от коронавирус, а цените на електричество, газ, горива, стоки и услуги стават все по-непосилни за българина.