Хубавата Елена, убита от кандидат-депутата в Хага, предрекла смъртта си!

850x565_U1_ubita24

„Почивай в мир, скъпа Елена. Винаги ще бъдеш в сърцето ми“ – така приятели и колеги на красивата Елена, убита в Хага от кандидат-депутатът Христо Кацаров, изразиха в социалните мрежи своето отчаяние и тъга, но и признателността си към 31-годишната жена с поразителни черни къдрици и маслиненозелени очи.

Елена Генчева, 31 годишна русенка, бе убита от Христо Кацаров в дома си в Нидерландия. Елена бе на престижна работа в Европол, в Хага, а от 10 години живееше в Нидерландия, където бе завършила право.

Христо е 32 годишен бургазлия, който бе кандидат за депутат от листата на ГЕРБ в Бургас, бивш парламентарен секретар и шеф на кабинета на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова.

До фаталната развръзка се е стигнало, след като Елена е отказала на Христо да се омъжи за него, а дни преди това се е съгласила. Връзката между двамата е кратка, само от месец, твърди viapontika.com.

Христо е имал няколко предишни връзки, завършили поради агресия и побой над приятелките му.

Елена е имала 12 годишна любов с българин от София, с когото се е събирала и разделяла периодично.

В четвъртък вечерта миналата седмица, служителите откриха тялото на Елена в дома й в Емастраат в Хага, шикозен квартал, популярен сред служители на околните министерства.

От полицията казаха, че, че жената е починала в резултат на престъпление, но все още няма изявление по какъв начин е била умъртвена тя.

В петък вечерта български служители издирваха заподозрения, след като хагската полиция заподозря, че той е избягал в родината си. Те откриха безжизненото тяло на този мъж в българската столица София. От полицията направиха изявление, че става въпрос за самоубийство.

От близки приятели на Елена в Хага стана ясно, че тя се е страхувала да не бъде убита от Христо, тъй като явно е разбрала, че младият мъж не е нормален. Тя ги е била предупредила да подадат сигнал на полицията, ако не се обажда по телефона и не се яви на работа.

В сряда Елена не се явява на работа и приятелите и алармират полицията, след което се стига до трагичната развръзка.

Елена е дълго чакано, единствено дете на семейство от Русе. Приятелите й я описват като изключително лъчезарен и позитивен човек.

Погребението на Елена ще бъде на 26 ноември в Русе.