СЛЕД 3 ЗАГУБИ: Стойчо Младенов е доволен от ЦСКА в Лигата на конференциите

стойчо младенов

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването на отбора за Норвегия. Там утре от 22,00 часа „червените“ ще играят срещу Бодьо Глимт в петия си мач от груповата фаза на турнира Лига на конференциите на УЕФА. До момента те имат само една точка след равенство и три загуби. Въпреки това, Младенов обяви, че е доволен.

„Очаква ни мач като всички останали. Нагласата е да отидем и да спечелим точки, ЦСКА играе точно за това. Без Бисмарк сме. Хамза се разболя и той. Отиваме с по-малко хора, но това не е от такова значение. Здравите ще участват“, каза той на Аерогара „София“.

„Играем мач за мач, стремим се винаги да печелим максимума. Понякога се получава, понякога не. В Лигата на конференциите резултатите са лоши, но играта е много добра. Доволен съм от представянето ни. Предпочитам да играем не толкова добре, но да печелим точки в последните два мача от турнира. Има голямо изравняване във възможностите на всички отбори, всеки от всеки може да открадне точки“, допълни наставникът на „червените“.