ЦСКА 1948: Държавата да спазва законите! Ако има конкурс, ще обсъдим въпроса за „Армията“

цска 1948

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира пред Sportal.bg думите на министъра на спорта Андрей Кузманов относно стадион „Българска армия“. Вчера Кузманов заяви, че ръководството на ЦСКА – София трябва да си плаща „вечерята“. Според министъра клубът на Гриша Ганчев не плаща наем за съоръжението в Борисовата градина, като той допълни, че никой не пречи на ЦСКА – София да започне да строи нов стадион.

„Призовавам държавата да спазва законите! Не само в случая с „Българска армия“, но и въобще. Трябва да живеем в правова държава. Ако законите се спазват и се стигне до конкурс за „Армията“, аз и колегите ми ще обсъдим сериозно въпроса за стадиона. Нашият клуб си плаща всичко и навсякъде!

Искам да припомня, че стадионът на ЦСКА беше отнет от клуба преди фалита през 2016 година за по-малка сума от тази, която е натрупана от ЦСКА – София. Впоследствие фалиралият клуб спечели делото за базите срещу министерството, но вече беше късно. Пак повтарям – държавата да спазва законите“, заяви Добрин Гьонов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории