ЛЮБОВ В ИМЕТО НА ДРУГИТЕ: Семейство дари парите от сватбата си за нуждаещи се

capture-20211113-143156

Младо семейство дари парите от сватбата си за хора в нужда. Двойката реши семейният им живот да започне с общо дарение. И двамата са отдадени на музиката. Тя свири на пиано и преподава на деца, а той свири на китара, но работи с числа. Животът ги среща преди осем години на концерт, предава НОВА.

„Баща ми дойде при мен. Тогава те свиреха с нейната група, побутна ме и ми каза, че пианистката ме заглежда. На нея пък нейните колеги от групата й бяха казали същото. Може би е била скрита любов от пръв поглед”, разказва Драгомир Константинов.

Шест години след първата им среща отново ги събира концерт. Този път – негов. „Настинах я веднага на най-предната маса заедно с моите роднини. Много добре им се получиха веднага отношенията”, казва мъжът.

„Всичко беше много бързо”, допълва Десислава Константинова.

Следва сватба и едно решение – тя да донесе топлина и на други. „Решихме, че всички тези пари за букети, би било по-добре да се дарят за някоя добра кауза”, коментира Константинова.

Каузата вдъхновява и момчета от отбора на Драго, с които рита футбол. „Парите, които бяхме събрали в касата на отбора в рамките на година и поливна-две, също решихме да дарим”, казва той.

Избират да подкрепят три каузи на БЧК – „Топъл обяд“, „Домашни грижи“ и „Добротворчество“. „Искаме да повлияем за една добра промяна. Важно е някой да последва нашия добър пример”, категоричен е Константинов.