Симона Загорова с изключителна промяна след раздялата с Даниел

симона загорова

Симона Загорова май вече е превъзмогнала раздялата си с Даниел Милушев, който е и баща на дъщеричката й Галина. Това поне говорят кадрите на щерката на Глория в социалните мрежи напоследък, предава show.blitz.bg.

Прави впечатление, че Симона е видимо променена визуално, макар и не драстично. От скорошни снимки на младата майка става ясно, че тя е направила лека корекция на устните си, които вече са доста по-плътни.

Освен на разкрасителни процедури от време на време, Симона Загорова се е отдала и на непрекъсната работа, която съчетава и с отглеждането на малката. Ангажиментите й валят един след друг, а навръх Нова година й предстои концерт, на който ще бъде в компанията на майка си Глория.

Засега Симона не пояснява нищо за интервенцията, на която се е подложила, но е факт, че крайния резултат е много добър. Простично сравнение на нейни снимки преди и след корекцията, потвърждават недвусмислено за подобрението.

Напоследък, освен с освежени устни, Симона може да се похвали и с добра форма, която явно се вдъхновява да поддържа и от популярната си майка, която е известна със стриктните режими, които има, за да изглежда винаги перфектно.

Неотдавна Симона съобщи официално и за раздялата с таткото на Галина. „С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея“, заяви певицата в интервю пред Петя Дикова. От разговора с нея тогава стана ясно още, че Симона и Даниел са разбрали, че ще стават родители едва месец, след като били заедно.