Обезобразената Таня Боева: Тормозеше ме организирана група от криминално проявени!

таня боева

Певицата Таня Боева се покри, след внезапния развод с дългогодишния си интимен партньор и баща на сина й Мишо Бургуджиев. Цели 4 години изпълнителката отсъстваше от медиите. Ретро фолк звездата наруши мълчанието си и проговори пред Николаос Цитиридис защо е изчезнала от сцената. Боева няма нищо общо с предишната си визия и почти не прилича на себе си. Тя бе сред първите певици с ринопластика, но вече е пипнала почти всяка част от лицето си.

Повторна ринопластика, устни, ботокс, филъри и скули са само малка част от интервенциите, до които е прибягнала Таня. В момента изпълнителката на „Лошо момче“ е дотолкова променена, че дори на нейни почитатели им е трудно да я разпознаят на конкретни снимки.

Таня обяви, че според прокурорското постановление, тя е била подложена физически и психически тормоз, срещу нея е била организирана група от криминално проявени, заплашвали са близките й, чупили са дома й, а единствената цел – да бъде срината и да остане без кариера и подкрепа.

“Срещу мен имаше организирана много голяма група от криминално проявено лица, от бизнесмени, от бивши шефове на полиция. Моят казус стои на бюрото на Главна прокуратура. Трябвало е да бъда смачкана. Да бъда премахната от музикалния бранш“, изплака ретро фолк легендата.

Новият й външен вид не остана незабелязан от зрителите, които едва успяха да я разпознаят.

„Това е Таня Боева?Не прилича на себе си“, „Боже, тая е неузнаваема“, „Това не е Таня Боева… пробутвате братовчедката на Преслава, Галена или Анелия“, „Малее, страшен тунинг“, „Тази жена да няма психично заболяване? Преследвали я цели групи полицаи, мутри, много важни и опасни личности. И цялата машина, която работела против нея, “ за да унищожи фактора Таня Боева“. Смяяях! Сигурно и Бил Гейтс и Зукърбърг и Ротшилдови са замесени. Все пак това е факторът Таня Боева…горката. Какво нещо е критическата“ – това са само част от коментарите след първото публично повяване на изпълнителката на „Лошо момче“.

Тя се похвали, че вече всичко е зад гърба й и е готова за новото си начало в живота и новия старт в музиката.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории