Джулиана Гани се видя в чудо, маже след записите: Бях провокирана

джулиана Гани

Скандални записи с Джулиана Гани, в които тя твърди, че ще изпрати сина си Давид в интернат, взривиха социалната мрежа. Силиконката ядосано обяви намеренията си, които съпругът й Илиян разпространи като своя защита по повод твърденията на половинката му, че го е хванала в изневяра, предава ХотНюз.

„Детето е мое, аз съм го родила, аз му решавам съдбата! То заминава в изправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в затвора да вляза само, за да си нещастен ти. Държавата ще го вземе, ако прецени, но няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, за да го гледа. Да го взимат полицаите, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава“, заявява блондинката, видимо в трезво състояние.

След изцепката й, тя побърза да се отрече от тези си намерения, като обяви, че е e твърде емоционална и епровокирана да говори по този начин от манипулатора Илиян. Той бил изрязал записите така, че да се чува само лошото от нейна страна, но не и неговите обиди, с които я засипвал. Ако иска война-ще я получи, отсича силиконката от салон за красота.

Мачото от Монтана извади и записи как Малката Джулка го заплашва, че ще го „пречукат, когато е без детето“. Същевременно Найденов обвини красавицата, че си има друг мъж и това е причината да иска да се разведе с него. Той твърди, че Гани е била в Кан и Монако не по работа, а на почивка с новия си. Илиян се кълне, че никога не е изневерявал, но има съмнения, че блондинката не му е била вярна и скоро ще докаже думите си. „Ще започна да публикувам неща, събирани с месеци и с основна цел да запазя здравето и живота на мен и детето си!“, категоричен е той. Гани от своя страна пък публикува съобщение от своя приятелка адвокатка, която я успокоява с думите: „Записи на телефонни разговори, направени от частно лице, не са доказателство в съда съгласно Гражданскопроцесуални и Наказателнопроцесуалния кодекс“.

Относно твърденията на Илиян, че риалити фурията е станала интимна с актьора Станислав Яневски, тази информация може да се окаже доста съмнителна. Тъй като за мачото, нашумял с ролята си на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър от години се говори, че с друга сексуална наклонност. „Казваха, че съм гей, защото съм се бил снимал с Евгени Минчев. Ако утре позирам с Елтън Джон, новият му мъж ли ще бъда?! Мълвата за гей историите тръгна от Евгени Минчев и Марио Екстрийм на Сашка Васева. Публикуваха се някакви снимки. В тях няма нищо лошо, но разбрах, че имало и разни изпращания на прессъобщения по този повод“, обясняваше преди време Яневски в интервю.