Проститутките в Слънчев бряг удариха дъното! Дори методът „тиранти“ не помага

проститутки

Въпреки основното мото на проститутките в Слънчев бряг тази година – да залагат на младост и свян, за да привличат дори и трезвите туристи, рибата не кълве, пише „Труд“

Чужденците си имат други забавления – къде алкохол, къде страх от болести и кражби. Затова и трезви, и пияни се пазели от жриците. Това било обидно на момичетата, а и непрекъснатите арести, направо ги отчаяли.

Понеже кризата с кадрите в туризма е всеизвестна, по-отраканите от тях са решили да се хващат на работа по хотелите. Ако трябва, щели да карат и курсове.

Така удрят две в едно: хем щели да получават заплата, хем да имат по-лесен достъп до туристите, като оправят и чистят стаите им.

За разлика от кризата в Слънчев бряг, на магистралата наоколо кипял усилен труд. Там обаче проблемите били други – заплащането било ниско, а и клиентите не били пияни и нямало как да бъдат ограбени.

Понеже дълги години конкурент №1 им бе алкохолът, някои стояха до храстите с бутилка водка, за да примамват с „2 в 1“ удоволствия.

Най-старият метод, въведен преди поне 6 години по морето бе „тиранти“. Проститутките изчакваха момента туристът да си свали панталоните, след което го блъскаха на земята и побягваха, естествено след като са взели портфейла от мъжа. Докато си вдигне обратно панталона, клиентът вече няма шанс да ги догони. Затова методът се нарича „тиранти“.

Дали защото им правят инструктаж, още преди да дойдат на нашето море, дали защото наистина са сиромаси, но чужденците, които все пак търсят платена любов, ходят с по 20 лева в джоба. Така най-древната професия изобщо не процъфтява в най-големия ни морски курорт. Бизнесът западнал. Нещо повече – дори плейбой баровете се префасонирали на хранителни магазини.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.