Певецът Константин с фалшива лична карта! (ВИДЕО)

константин

Фолк звездата Константин гази закона с фалшива лична карта! Обикновено до този трик прибягват непълнолетните, които искат да се доберат до някой нощен клуб и преправят личните си карти, състарявайки се с една-две години.

Коцето бе хванат в лъжа от дъщеря му Марияна, която волно или не го издъни пред всички.

Константин е споделил любопитно видео в социалните мрежи, в което дъщеря му държи негова лична карта и видимо притеснена констатира, че е фалшива. Момичето е малко, но пък е добре запознато, че снимките на личния ни документ са идентични и в близък план на лицето. Докато тази на Константин е с микрофон в ръка и правена в някой нощен клуб.

„Аз съм певец, затова съм с микрофон. Ако бях боксьор, щях да съм с ръкавици“, през смях Коцето се гаври с щерка си. По-наблюдателни фенове откриха, че ЕГН-то на певеца е с 9 числа на фалшивия документ. Малката Марияна плаши Константин, че ще извика майка си. В този момент клипа спира, а ние можем да гадаем само какво е направила красивата Надя, след като е извикана за справка.

От видеото се разбира, че картата е фалшива и Коцето не го крие, но пък всички се питат за какво изобщо я е направил и къде я ползва. А още по-странно е, дали наистина му влиза в употреба на някои места