Мария Игнатова лъже на поразия?!

251173078_612303176800369_5542663029044845429_n

Тв водещата Мария Игнатова бе спипана в лъжа. Красавицата, която се криеше в костюма на Заека в „Маскираният певец“, заяви, че по време на шоуто е успяла да се омъжи за любимия си – журналистът Ивайло Цветков-Нойзи, като двамата са изкарали медения си месец под карантина.

“Случиха ми се много интересни неща по време на участието ми в „Маскираният певец“. Омъжих се, изкарах медения си месец под карантина. Пях Lambada в гората, облечена като Заек посред нощ. Изкарахме коронавируса сравнително леко, без усложнения. И двамата сме ваксинирани още от април и използвахме времето да си полежим две седмици вкъщи“, разказа тя.

Феновете й обаче се усъмниха в думите й, защото преди по-малко от 10 дни тя публикува снимка от езерото Лугано, Швейцария, където най-вероятно е била на меден месец.

„Нещо се оплете в лъжите. Ние да не сме тъпи. Качва снимки от Швейцария, не се появява в предаването 2 седмици, после е под карантина на третата седмица, е нещо не се връзва. По-скоро е пътувала и после се е разболяла, но не иска да признае“, смятат зрители на забавното предаване.