Само в 7DniSofia.bg

Три версии за смъртта на певеца Денис Теофиков

FB_IMG_1635145539998

Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент.

„На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания „Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма И тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея.“ написаха вчера от продуцентската компания „Пайнер“, около 13 часа младежът е полетял от апартамент на свой приятел.

Младежът е бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа-Алекса, разкрива TrafficNews. Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. в апартамента са открити наркотици.

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент.

Негови приятели споделят, че младият поп-фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал профилите си в социалните мрежи.

21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като наши източници твърдят, че забранените субстанции не са му били чужди. Подобна хипотеза може да стои в основата на трагичен инцидент, но може и да отключи, както агресия, така и суицидни мисли.

Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая.

Тепърва ще бъде изследвано дали Денис е бил под влияние на алкохол или забранени вещества по време на трагичната му кончина.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории