Адемов за Кирил Петков и собственика на „Еконт“: Единият наруши Конституцията, другият излъга

асим адемов

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов се възмути от поведението на лидерите на новосъздадената партия „Продължаваме промяната“. Адемов публикува снимка, на която се вижда, че партийният автобус Ha Кирил Петков и Асен Василев рекламира фирмата на техен кандидат-депутат. Става дума за фирма „Еконт“, чийто собственик и управител е Николай Събев, водач на листа на „Продължаваме промяната“ в Pyce.

Ето какво пише в тази връзка евродепутатът от ГЕРБ:

Партиен автобус рекламира фирма или фирма рекламира партия! Все едно, това е нагло и безпардонно! За пореден път доказват, че за тях законите не важат. Нито писаните, нито неписаните!

Какво означава това? Значи ли, че ако тия двамата се докопат до властта, въпросната фирма ще стане официален доставчик, разносвач, поща на държавата?

Спомням си едни репортери, с енергия без граници, които напористо търсеха подобна партийно фирмена връзка непрекъснато при Борисов. Така и не я намериха. Сега ни навират в очите партийно фирмената уйдурма, но репортерите ги няма. Секна им енергията, а явно и не са вече толкова без граници.

Между другото от няколко месеца насам категорично спрях да използвам услугите на въпросната фирма, най-малко и защото управителят им, бъдещ депутат и евентуален официален държавен разносвач, е предоставил данни на клиентите си, вкл. и моите, на тези харвардски лъжци. Единият излъга и наруши Конституцията ни, а другият е излъгал партньорите си.

Не искам да им ставам съучастник и спонсор на лъжите им.