Гореща прогноза! Радев със сигурна загуба на балотажа

румен радев

Румен Радев със сигурност губи президентските избори на балотажа. Тази гореща прогноза прави журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков, пресмятайки ефекта от скандалите около едноличния диктатор през последните месеци, в които е отговорен за цялото управление в държавата, предава ПИК.

„Изборите са и проста математика. Радев не само раздели нацията, той я обърна срещу себе си, обяви ни война. Лекарите, миньорите, рестьорантьорите, сервитьорките, пътищарите, въглищарите, полицията, транспорта, голяма част от администрацията, научните среди, преболедувалите от ковид, неваксинираните, насила ваксинираните, пациентите, турците ….да изброявам ли?

Огромната част от тях НЯМА да гласуват нито за Радев, нито зад неговите ГМО стартъпи за бързи кражби в политиката. Радев да не слуша песните на сирените от Галъп, те са измамници по душа и сега му взимат кинтите финално. Сигурна загуба на балотажа се очертава“, обяснява Бареков.

Той разкрива и как парламентарните избори ще повлияят на президентските.

„Като капак на гювеча, който забърка готвача със зелените чорапи и фуражката – трите партии ГЕРБ, БСП и ДПС ще имат много над изискуемите 120 гласа. Може би над 140. Въпрос е дали искат да управляват и да носят отговорност в Радевата зима на социалната и обществена катастрофа. Ще има страхотно изпращане/посрещане на 20 януари, отсега ви каня на жълтите павета“, обобщава Бареков.