Мира Добрева проговори за „БНТ на 60“ и обори слуховете: С Драго Чая сме приятели

Мира добрева

Мира Добрева за първи път коментира смяната на водещите на предаването „БНТ на 60“. Тихомълком тя зае стола на драго Драганов, който остана само като редактор в шоуто, което сам създаде и измисли.

В интервю за Блиц Добрева твърди, че двамата са прекрасни отношения: „ Подобни промени не са нещо необичайно, те са част от динамиката в телевизията – не само в БНТ, но и като цяло. Драго е човек, когото дълбоко уважавам и смея да нарека мой приятел. Чини ми се, че той би казал същото за мен и се надявам това завинаги да остане така“. До Драганов не е коментирал публично темата. Но вместо това изненада много последователите си с това, което прави в момента и най-вече в чия компания е.

„Българският флаг отново се развява на един от най-престижите циркови манежи в света! Днес е най-важният ден на 22-рия световен цирков фестивал в италианския град Латина! Пред авторитетното международно жури ще заблести с таланта и упоритостта си младата надежда на българския цирк – Алекс Костов! Отборът ни е горд и развълнуван! Стискайте палци!“, написа с вълнение Драганов под снимка, на която е заедно с Алекс Костов и Енчо Кирязов.

Кирязов, който е бившата половинка на Мария Игнатова, също очаква с трепет събитието, както и цялата ни българска делегация.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории