Иво Ивков: Феновете на Левски са най-важният капитал на клуба

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призова всички фенове на „сините“ да подновят своите членски карти, за да покажат за пореден път своята подкрепа към клуба. Той заяви, че привържениците винаги са били най-важният капитал и се надява още левскари да се включат в кампанията „Аз съм Левски“, предава sportal.bg.

„Искам още веднъж да призова всички за една невиждана активност в новата ни кампания. Клубът ни има нужда от подкрепа в този момент. Най-важният ни капитал и партньори са нашите привърженици. Тази уникална кампания, която стартира миналата година, трябва да се доразвие. Моля всички, които имат членски карти, да ги подновят и се надявам да привлечем нови съмишленици. Сигурен съм, че клубът в даден момент ще се отблагодари на феновете по подобаващ начин“, сподели Иво Ивков.

„Ако нямам яснота за какво ще бъдат използвани средствата, нямам работа тук. Ще ги използваме за най-належащите нужди, да получим глътка въздух, така че клубът да няма проблем с лицензирането и да започнем Ренесанса в Левски. Ако не започнем печеленето на купи и титли, то поне да бъдем в битката за тях. Ще бъдат използвани по много направления, най-вече за оцеляването на клуба. Едно от приоритетните ни задължения е плащането към НАП. Имаме огромни ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. С кампания като тази трябва да покажем какъв силен инструмент е Левски. По този начин да привлечем още партньори, които да ни помагат.

Ние ще ангажираме и дарителска кампания, за да направим всичко възможно да се обърнем към най-близките си. Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме от това положение, трудно ще ни повярват и бъдещи партньори. Тогава ще можем да покриваме не само текущите задължения към НАП, а директно да ликвидираме дължимото. Моята цел е да осигуря финансова стабилност. Апелирам за доверие към нас. Наясно сме, че ще бъдем под кръстосан огън. Ще имаме разговори с НАП. Иска ни се час по-скоро да има редовно правителство, с което да успеем да се договорим за концепцията за бъдещето на клуба. Това ни е приоритет, но да не забравяме, че имаме и други кредитори“, завърши новият изпълнителен директор на Левски.