Закопчаха го: Кулагин в затвора в Дубай?

валентин кулагин

В затворът в Дубай лежи Валентин Кулагин, гласи най-новата клюка в родния шоубизнес. Българи, които пребивават в арабското емирство, твърдят, че гримьора има неприятности с местната власт и това била причината да не може да се прибере в България с месеци, разкрива в. Уикенд в новия си брой.

След няколко съдебни заседания, които се проточили във времето, дубайският съд отсъдил да го заключат за три месеца. Според версията на самия Кулагин причината да го съдят е дребно хулиганско проявление. Спирхавият брадър, за когото не е новина, че обича да се забърква в скандали, твърдял, че е ударил полицай след разправия с местен мъж. Още на първото дело по случая той е получил присъдата, но тъй като обжалвал, останал на свобода до средата на септември, без правото да напуска емирството. Remaining Time -0:30 Един от последните постове на Кулагин в социалната мрежа звучи в тон със ситуацията, в която се намирал в момента.

„Отнеха ми невинността, но душата ми все още е тук“. Според „Уикенд“ думите му са свързани с присъдата, която е получил. Това е последният пост на майстора на макияжа и датира от 25 септември. След това няма никаква вест за него в социалната мрежа. От „България Днес“ излязоха с изречение от устатия Валентин, от което обаче не става ясно дали е дадено официално пред медията или е изписано някъде в профилите му в интернет пространството. „Тъкмо се излекувах от рака и ме затвориха в затвора. Дразните се, че ми е готино, продължавайте, не ми пречите“, пише медията, но не пояснява дали е разговаряла лично с Кулагин. Такъв пост обаче няма нито в Инстаграм профила му, нито във Фейсбук.