Сираков се тупа в гърдите след голямо постижение

наско сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков представи подновяването на кампанията „Аз съм Левски“, която цели продажба на членски карти към клуба. Пресконференцията се състоя на „Герена“.

Сираков изтъкна, че миналата година „сините“ са продали 20 000 членски карти, което нарежда Левски на едно от водещите места на Балканския полуостров.

„Кампанията не случайно се казва „Аз съм Левски“. Това е най-лесният начин всеки левскар, от всяка точка на света, по най-бързия начин да бъде приобщен към семейството на Левски. През миналата година 20 000 левскари се включиха, което ни нарежда на на едно от първите места на Балканите. Ако не беше пандемията, щяхме да бъдем водещ клуб на Балканите. Не е късно и сега и всеки, който не е взел членска карта, вярвам ще го направи“, каза Сираков.

„Искаме да стигнем до всеки фен. Трябва да се съобразяваме и да пазим здравето на хората. Втора поредна година не можем да се разгърнем максимално. Надявам се колкото се може по-бързо да се нормализира ситуацията с вируса и където гостуваме за срещи, да използваме случая да подновим кампанията“, добави босът на Левски.