Димчев посочи 8 причини, че ще се мре яко заради Кацаров, Радев и всички ,,спасители“

румен радев

Политическият анализатор Виктор Димчев написа остър пост по повод скандалното сутрешно участие на служебния здравен министър Стойчо Кацаров в Нова ТВ. Безотговорното поведение на министъра, назначен от президента Румен Радев, към разпространението на коронавируса у нас вбеси и водещия Виктор Николаев.

Остра позиция за думите на Кацаров изрази и общинския съветник и председател на групата на ГЕРБ-СДС Малина Едрева.
Всичко това се случва на фона на поредния смъртоносен COVID-19 рекорд, който скова цяла България.

Ето какво написа Димчев за Кацаров и неадекватните му К-19 действия (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Стойчо Кацаров е олицетворение на „новия път“, който страната ни принудително поема. Път, в който симулантите са на държавна заплата. Път, по който крачат само подплатените от държавната хазна. Път, в който зад „възраждане на парламентаризма“ прозира банален и елементарен клиентелизъм. Път, по който всеки назначен на службица, моментално придобива правото да бъде показван, купен и маркиран като спасител.

Път, по който всеки месец хиляди българи губят живота си. Път, по който олигарсите от различни отенъци плащат на своите партийни проекти, вестници и структури, в лична полза. Път, по който няма да стигнем доникъде, което е чудесна цел за онези, които ненавиждат България. Път, по който разрухата ще дойде по-бързо от следващия тур измами от името на държавата.

Преди да е станало твърде късно да крачим по този път, е време да спрем да вярваме на стойчокацаровци, румеррадевци, харвардци, спасители, наши хора, протестни глашатаи, творители на фалшиви новини, обикновени селски измамници, хитреци и ПР слуги, хора на хранилки, хора без доверие, без имена и персонификация, скрити зад коалиции, многобуквия, лъжа и симбиоза с онова, което руши, а не съзидава“.

Освен това Димчев сподели снимка на Радев, върху която е написано: „Ще мрете яко. Стойчо Кацаров ще ви приключи“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории