Само в 7DniSofia.bg

Борисов към шефката на АПИ: Извинявам се, че съм виновен, че взимате толкова голяма заплата

capture-20211009-163842

Бойко Борисов е на среща с жените на ГЕРБ в Пловдив днес. Събитието се провежда в хотел „Империал“. На него присъстват и кандидатката за вицепрезидент Невяна Митева, както и еврокомисарката Мария Габриел.

„Дойдох по „Тракия”. Едно време беше гордост, сега е превърната в едно опасно съоръжение. Месеци наред няма една сменена мантинела. Изключително опасно“, заяви той.

„Два пъти се увеличиха доходите за тези 10 години и единствената тема, която се поставяше при нас, бе с по колко да се увеличат доходите. Извинявам се на шефката на АПИ, че съм виновен, че има такава висока заплата“, отсече Борисов.

„Избиват се хората по магистралите, рекордна смъртност има от катастрофи, от ковид. Средно по 100 души на ден българи почиват. Това все едно го няма. Никаква ваксинация, никакви ваксинационни планове. Европа отвори, а българите гинат, защото Радев и Кацаров експериментират. Поотделно!

Не казвам, че трябва да се плашат хората. Същото беше преди 20-ина дни, когато затъна корабът. Сега потъва. Както потъва илюзията, че Радев и неговите хора могат да управлява“, подчерта той.

Радев онзи ден каза една голяма глупост. Били заложени капани или бомби от предишното управление в енергетиката. 12 години, г-н кандидат-президент Радев, не 12 дни, имахме най-ниския ток и най-ниските горива и природен газ. Когато със стотинки се вдигаха, веднага започваха протести“, каза още той.

„За 5 месеца токът от 70 лева стана 400 и аз мога да се обзаложа с кандидат-президента Радев, че ще стане до Коледа и 500″, възмути се той.

„Асен Василев казва, че приходните агенции работели добре, в същото време теглят нов дълг.

Бюджетният дефицит ще отиде на минус 8. Блазе му на следващото правителство. Това, което залагат като бомби за следващото правителство… Какъв ще остане фискалният резерв, г-н Радев?12 млрд. имахме фискален резерв и бюджетен излишък. Единствената тема беше колко и къде още да дадем пари.

В 30-годишната ни история няма партия, построила и направила толкова за България – нито БСП, нито Царя. Това са фактите – най-доброто председателство на ЕС, метрото, магистрали, пречиствателни станции, доходи… Рекорд във всичко! Най-добро справяме с миграционната криза, с финансовата, с ковид кризата.

Какъв ще бъде фискалният резерв и как ще се гарантират януарските пенсии за 2022 г.

Ние гарантирахме на пенсионерите 50 лв. те да се направят на интересни, ви излъгаха, че ще ви дадат 120 лв. Само че… „Татко ще ми купи колело, ама друг път. Януари ще останете без пенсии, ако продължите да го подкрепяте“, предупреди той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории