Мистерия с убийството на Ралица – ченгетата обвиняват мъртъв човек

928d10b9892fba7c39cb16768ab0bddd

Мистериозното убийство на 19-годишната девойка Ралица, през ноември 2013 г., остана неразкрито, показа проверка на Lupa.bg. Ченгетата предпочетоха да обвинят мъртъв човек и да приключат работа.

Петър Петров – Цигането, за който разследващите смятат, че е погубил ученичката се разстреля с пушка веднага след смъртта на девойката. Той си е направил застраховка „живот“ през 2008 година, научи техен журналист.

Близките на Цигането атакуват майката на Ралица в медиите, че едва ли не тя е застраховала сина им, а после е предизвикала смъртта му. Излезнаха и версии за любовна връзка на майката на Ралица с гаджето й.

Оказва се обаче, че застраховката, която му е направена е била задължитeлна, за да може той да започне работа и семейството на Ралица нямало никаква инициатива да я направят.

Красивата Ралица бе намерена мъртва зад заведение в столичния квартал „Надежда“. Клошар се натъкнал на тялото, което бе намерено в канавка.

Соченият за убиец Петър Цигането се гръмна с ловна пушка, докато полицаите го преследвали.

Месеци след смъртта на двамата бивши влюбени, двете семейства още не бяха намерили покой и продължаваха да търсят вината за случилото се в другия двор.

С времето обаче войната затихва и полицията свършва да работи по случая.

ДНК, открита под ноктите на удушената Ралица, доказва с категоричност, че Петър Петров е убиецът на момичето, кълнят се ченгетата.

19-годишната Ралица се е борила яростно до последно, сочат още данните от патоанатомичната експертиза. По трупа на Петър също са открити ДНК-следи от девойката.

“Каквото и да се случи, имало е да се случва.”

Това пише във Фейсбук Петър Петров малко преди да стане драмата.

Много хора обаче не вярват, че именно той е извършител на зверското убийство.

Дали след толкова години ще се случи нещо, което да даде нов тласък на разследващите?


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории