Личният съдия на Прокопиев и НПО-тата, пускащ убийци, иска да е президент, за да помилва отново

Лозан Панов

Личният съдия на Иво Прокопиев и “кръга Капитал” Лозан Панов ще е кандидатът за президент на „Демократична България”.

Същият само преди седмица се закле по БТВ, че няма и мисъл да скача в политиката, понеже бил „съдия“.

Какво се случи само за седмица, че се врътна? Ясно какво- Радев и психодесните се изплашиха от проф. Анастас Герджиков и спешно омацаха ловното поле с мюрета.

Панов не се врътка за първи път. Като го избираха за шеф на Върховния съд, първоначално се кандидатира, после внезапно се отказа след едно особено странно пътно произшествие, после пак размисли и се върна на терена.

Лозан Панов е лъжливото овчарче на българския съд, а сега и в политиката. Издига го грантовозависимото НПО „Правосъдие за всеки“, което се издържа изцяло със соросоидни пари от чужбина.

Панов е всичко друго, но не и кандидат-президент на Република България. При него е трудно е да се открие някакво сечение с българщината, особено като погледнеш вицепрезидентката му с „българската“ фамилия Моасе.

Смятайте колко е бил „независим“ българския съд в последните пет години, смятайте от коя партийна централа са му дърпали конците – сега си проличава особено релефно, вече спряха да се крият.

Преди да скача в политиката, Панов по-добре да обясни защо пусна на свобода неколцина убийци и най-вече австралиеца Полфрийман, заклал момче насред София. Сигурно като президент с право на помилване и амнистия, ще я кара по същия начин – престъпниците могат да бъдат абсолютно спокойни!

Нека си припомним как онези, които сега славословят „честния магистрат“, посрещнаха избора му във ВКС през 2015 г., с какви вестникарски заглавия…Кога изобщо да им вярваш на тези типове? Като пишат, че Лозан Панов е избор на ДПС и лобито на Пеевски ли, или като го легендират за кандидата на честните и почтените в битката им срещу мафията!

Крайно време е да препрочетат класическата българска пиеса на Кольо Георгиев „Съдии на самите себе си“…

ПИК