Само в 7DniSofia.bg

Александър Иванов: Проблемите се трупат, Рашков пак се е объркал кого да пита за цените

александър иванов

„Объркан съм от движението на почтените, както те се наричат сами себе си. Ще съм доволен, когато истината излезе наяве. 6 месеца управлява правителството на Радев и проблемите се трупат със страшна сила. Стойността да се произведе една баница е била Х, сега и три пъти по Х.“, каза гневно в ефира на Нова телевизия бившият депутат от ГЕРБ Александър Иванов. За акцията на ДАНС и МВР, за които вътрешният министър Рашков обясни, че са заради високите цени на енергоносителите.

„Бойко Рашков пак е объркал къде да ходи и да пита. Причините за цената на енергетиката трябва да се намери на съседно на негово бюро министерството на енергетиката. Те изчегъртаха всички. Когато 6 месеца управляваш, а си от почтените, пък не можеш да дадеш елементарни отговори на хората за високите цени на еленергията, които се очакваха от поскъпването на газта“, разгневи се Иванов.

Рашков да си говори с енергийния министър какво прави, прикани той. „Репертоарът на Радев се изтърка. Да даде отговор защо спаднаха инвестициите в България, защо се вдигнаха цените на тока и на хляба. Поне с една криза да се се справят. Радев начерта тежки окови между политическите партии в България“, каза Иванов.

Съвсем скоро ГЕРБ щял да обяви кандидатурата си за президент. Той щял да бъде надпартийна фигура с авторите. Името му щяло да стане известно до дни.