Бойко Борисов: Дойдат ли на власт Радев и социалистите, Европа ни спира парите

capture-20210922-132429

„Думата „власт“ не е хубава. „Власт“ използва Радев“, каза Борисов. – „Къде щяхте да правите европейско първенство в Пловдив, ако не бяхме построили колодрума? Над половин милиард са влезли в Пловдив целево, а сега има за всички общини 100 милиона“, каза още бившият премиер.

„Сега спряха поръчка… Да ти спрат милиони заради „недоразумение“, то това означава, че си некадърен. Дойдат ли Радев и социалистите една по една програмите падат“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

„Увеличение на цените на тока – 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, за която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата.

Цената на тока я изпуснаха в полза на разни бизнесмени. Цяла Европа пълни стадионите, а Пловдив ще ги затваря заради некадърността на Кацаров и Радев – точка. Даже ще играете на тъмно заради цената на тока.

„Всички бордове се увеличиха. Е, почтено ли е? А говориш за намаляване на администрацията. Това ли е промяната? Е, в живота като ти кажат, че си се променил, то обикновено е за лошо“, каза още бившият премиер.

„София трудно ще направи детска болница – много баби, хилаво дете, но в Пловдив може да стане.

Ако искат да продължи хаоса и да им пеят „Ние сме войници и сме си на своя пост“… то ще дойде това време, при това скоро.

Те унищожиха ваксинационния план, те уплашиха хората, а сега се сетиха да рекламират ваксините. Другите държави дори силово го наложиха – ако искаш да работиш, то се ваксинираш.

Сега при тия данни за коронавируса у нас ще ни затворят силово.

Целият зор на актуализацията на пенсиите е да кажат „Бойко даваше по 50 лева, а сега тия по 100″. Непочтеността е, че го направиха до Нова година“, ядоса се Борисов.

„Искахме да се броят разписките от изборите, а те какво направиха – назначиха си някакви 4 човека. Кой ще ги гледа тези? Аз на Рашков не вярва, на Радев не вярвам“, каза още бившият премиер и допълни: „Къде е тази съкровена мечта за честни избори на Рашков и Радев?“.

„Аз в нито една сфера не видях промяна, освен, че взеха на Гешев шофьора“, категоричен бе Борисов, който допълни, че чуждестранните инвестиции у нас спадат по време на сегашното управление.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории