Димитър Николов: Скандалът със суджука приключи, сега започваме наново…

Димитър Николов

Няма преференциално отношение от държавната власт към Бургас. Всичко се дължи на работата на моя екип и на хората в града. Това каза в сутрешния блок на БТВ кметът на Бургас Димитър Николов, който е и заместник-председател на ГЕРБ.

„Скандалът със суджука приключи. Живко Мартинов напусна парламента. Ръководството в Добрич беше сменено и сега започваме наново. С моето име също се е спекулирало, дали ще е за точка за сладолед, дали ще е за точка за продажба на мартеници. За по-големи спекулации не съм чувал. Аз съм достъпен човек и всеки ми знае мейла. Не съм чувал за нередностите от страна на Живко Мартинов, иначе щях да сигнализирам незабавно. Не мисля, че други хора си позволяват подобни „злоупотреби“, защото авторитетът на Бойко Борисов е много голям“, категоричен беше Николов.

„На избори сме били съперници с вицепремиера Валери Симеонов, но никога не сме прекрачвали границата, за да не можем да се видим и да се поздравим. Той е боец. Сега се занимава с проблемите на Черноморието и предполагам, че вижда по-лесно пропуските в държавните наредби. Ние успяхме да се справим с престъпността по заведенията в града, благодарение на забраната за носене на хладно оръжие. От две години нямаме инцидент в нощно заведение“, похвали се кметът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории