Станимир Стоилов се ядоса и взе сериозни мерки, готви промяна в Левски

станимир стоилов

Станимир Стоилов е провел сериозен разговор с Борислав Цонев след равенството 0:0 с ЦСКА 1948 през изминалия уикенд. Причината за това е четвъртият жълт картон, който халфът си изкара в срещата от осмия кръг на Efbet Лига, пише „Тема спорт“. Това означава, че ако Цонев бъде декориран официално още веднъж, ще пропусне някой измежду двубоите с ЦСКА и Лудогорец.

Стоилов по всяка вероятност няма да използва Борислав Цонев за предстоящия утре мач от 1/16-финалите за Купата на България срещу Марек (от 13:00 часа), за да го съхрани за важните двубои от първенството. В момента играта на Левски се намира в подем и опитният специалист не иска да губи важни футболисти за предстоящите тежки битки.

Борислав Цонев натрупа четири картона в първите осем кръга, след като често влиза в пререкания със съдиите, и това му носи официално предупреждение. Именно върху това е наблегнал Стоилов в разговора им. Треньорът на „сините“ обясни преди дни, че футболистите на Левски трябва да дават пример не само по време на тренировките и мачовете, но и в общуването си с медиите, противниците, съдиите и привържениците.