Разкрита! Мария Игнатова е Заекът от „Маскираният певец“

bdd51427a8c3dc4b2cbc5c4d8c7ab3e9

Мария Игнатова е Заекът от „Маскираният певец“. В това се увери Lupa.bg, а и зрителите на шоуто. В събота в музикалното предаване Заекът изпълни „По-полека“ на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. В началото на песента не си пролича гласът на блондинката, но в припева „лъсна“ тембърът на Игнатова, който е трудно да бъде объркан.

„Мария Игнатова, тя се издаде и панела, и Алекс, ако не я познае,значи са глухи…“, „Не трябваше да избира бг песен- гласът е много разпознаваем“, „Игнатова пее като койот“, „Определено смятам, че това 100 % е моята любимка Мария Игнатова – гласа много ми напомня на нейния, също така фигурата, височината са като нейните. Мария като малка е мечтала да бъде момче, играела е с момчета. Освен това обича да чете книги. Залагам, че Заека е Мария Игнатова и й пожелавам успех. Страхотна е“ – това са само част от коментарите след представянето на Мария.

Алекс Раева също разпозна своята приятелка и колежка, но реши да спести на зрителите своето откритие.

„Трябва ми още един лайф и тогава ще кажа. Ако е това, което подозирам, ще откъсна ушите на този Заек“, коментира бившата вокалистка на Слави, но не спомена своите предположения.