Само в 7DniSofia.bg

Пеевски се обадил на Бойко с: Приятелю, да пием по една ракия и да видим какво правим! Вижте кой ги осветли

7 Dni Sofia26.07.2017
делян пеевски

Соня Колтуклиева направи нова порция ексклузивни разкрития за отношенията между премиера Бойко Борисов и Делян Пеевски в ефира на студиото на Люба Кулезич.

„Делян Пеевски се обърна срещу мен след един грандиозен скандал, заради неговите медии. Той много се дразнеше, че аз обвинявах неговите медии в преекспониране на образа на Борисов, в слагачество, в публично-фелацио“, каза Колтуклива.

„Пеевски и Борисов се напреварват да се обесняват, как нито се чуват, нито се виждат. Само по телевизията се били познавали, не е така! Когато стана скандалът „Костинброд“, Борисов беше шокиран. Той ми каза, че не може да разбере, дали Делян е подмолен или той глупав. Борисов ми казва: Делян ми се обади в петък вечерта, на 10 май, 2 дни преди изборите и ми казва, къде си, бе, приятелю. И Делян казал, да свършва кампанията, да пият по ракия и да се разберат какво да правят след изборите“, сподели Колтуклиева.

„Борисов беше много уплашен, когато беше в опозиция, някак с връщането на Горанов при Борисов, който си е на дистанционно управление от Пеевски, аз си казах на себе си „Иди си, Пеевски се връща обратно“. И наистина през Горанов, Пеевски се върна обратно“, спомня си журналистката.

Целия разговор със Соня Колтуклиева, вижте във видеото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.