Бареков с остър коментар: Що се чешете зад ушите откъде са парите на едни дребни измамници

николай бареков

„Що се чешете зад ушите откъде са парите на едни дребни измамници с вид на гризачи, които нагло и арогантно превземат райдърски политическата сцена? Въпросът e caмo eдин – кой и защо им го позволи“ Това коментира журналистът Николай Бареков по повод пропрезидентската партия на скандалните бивши министри на Румен Радев. Той прави и интересни разкрития, припомняйки, че Докато бяха на власт с президента през изминалите 4 месеца, двамата подмениха управителите на всички държавни институции със свои хора: „Единствената Държавна банка ББР и цялата държавна икономика ДКК плюс фoндa нa фондовете, който раздава европейските пари-са в ръцете на Кирил Петков и Асен Василев.

Не ги мислете откъде са милионите да купуват партии и структури и да правят кампания, не, не си бъркат в доскоро скъсаните джобове – за 4 месеца овладяха всички финансови потоци в държавата наготово – има-няма 30-40 милиарда.

КТБ пасти да яде. Скоро след политическия стартъп ще тръгнат и другите стартъпи, които ще ликвидират всичко останало в икономиката барабар с още 40 милиарда от ЕС. Царят с юпитата си ще ви се види Царят – Слънце. Всичко това под носа на наивния ни народ“.