Ненчев: Радев предаде АБВ, БСП, протестърите – сега и България. Готов е да мине през трупове!

николай ненчев

Втори мандат на Румен Радев – това ще е най голямото предателство към България! Как ще се борят с корупцията тези, които основополгат върху корупционни модели!? Това коментира бившият военен министър Николай Ненчев.

Хора от администрацията на президента и служебните му министри рекетирали политически организации. Оказвали натиск и търгували с влияние и пари, за да подсигурят участието в предстоящите избори на новия политически проект на Радев.

Този агресивен и нагъл маниер беше демонстриран от Румен Радев, още докато беше в армията. За всичко, което се случва, предупреждавах многократно. Този човек е предател и двуличник! Той беше готов да предаде честта си срещу обещаната му власт по сценарий на Москва и Решетников. Предаде, първо, комунистическата номенклатура от АБВ, а днес предава и БСП, които го издигнаха и направиха президент. Радев е предател и спрямо всички протестни партии, които го легитимираха като лидер на площадния бунт. Той ги използва, за да разшири властта си и да удължи хаоса, в който единствен управляващ е той.

Днес Радев захвърля всичките си съюзници, на чийто гръб се въздигна. Днес той сплашва, изнудва и притиска политически партии да подсигурят партийния му проект, а министрите му заедно с администрацията му купуват влияние. Как ще се борят с корупцията тези, които основополагат върху корупционни модели!? Това са същите онези комунисти, преоблекли синовете си в модерни политически образи, но съхранили в душите и биографиите си наглостта и предателството на партийните и ДС другари.

Радев е продажник и за повече власт е готов да мине през политическите трупове на много партии, но най-страшно е, че ще сгази демокрацията и ще предаде националния ни интерес. Ако демократичната десница му помогнат или дори само допуснат втори мандат на Радев, това ще е най-голямото предателство към България!

ПИК


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории