Алекс Сърчаджиева направи признание за Бареков

алекс сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева никога не пада духом и каквото и да се е случило в живота ѝ, усмивката ѝ никога не залязва. Както и невероятното чувство за хумор, на което се любуват зрителите.

Актрисата бе на гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където освен че отговаряше на въпросите на водещия и двамата проведоха интересен разговор, не пропусна да си направи няколко доста пиперливи шегички. С широка усмивка и тънко чувство за хумор, Сърчаджиева заяви, че винаги е мечтаела да завърши „Международни отношения“, за да бъде близо до Николай Бареков:

„Исках да уча „Международни отношения“, защото сега можех да бъда някъде с Николай Бареков. Можехме заедно да четем вестници и да говорим на английски. Можех да му казвам на езика на Шекспир – „Здравей, как си? Дай ми пари , моля“, призна актрисата, като елегантно се изгаври с познанията на политика по английски.

Освен това, Алекс не пропусна да захапе и Цитиридис, като спомена на няколко пъти, че е уволнен и в момента тя очаква трепетно да заеме неговото място.