ВМРО: Нелегалните мигранти от Афганистан пренасят опасни педофилски практики в Европа

александър сиди

Нелегалните мигранти от Афганистан пренасят опасни педофилски практики в Европа. Мъжете, които прииждат към нас не идват да променят собствения си живот, а идват да променят нашия.

За това предупреждава членът на националното ръководство на ВМРО Александър Сиди в своята страница във „Фейсбук“ по време на открита среща със симпатизанти във Велико Търново.

„Ще Ви разкажа за т.нар. „танцуващи момчета“. Това е една отвратителна практика, която продължава да се случва в Афганистан. Това са момчета на по 8-10 години, по улиците на градовете на Афганистан ги събират – част от тях ги отвличат, друга част ги лъжат, че ще им дадат образование и ги прибират. Учат ги да танцуват, след това ги вкарват в разни зали и стаи, пълни с възрастни мъже. Не само им танцуват, правят и други неща“, като поясни, че не описва случващите се гаври и извращения с тези момчета, за да не му блокира завинаги профила Фейсбук полицията.

Bacha bazi, както се нарича този ритуал, или bacha bereesh, както се наричат „танцуващите момчета“ е срамна практика, широко разпространена в Афганистан. Това са деца от 7-8 до към 12-13 години, които са прибирани от улицата с една единствена цел – да осигуряват удоволствие на възрастните мъже. Те са обучавани да танцуват и след „представленията“ са насилвани сексуално по няколко пъти или от група мъже едновременно. И всичко това само срещу подслон и храна.

Тази практика не само е широко разпространена в Афганистан, но и за нея се знае от т.нар. правозащитни организации. В интернет пространството могат да бъдат открити десетки статии и разследвания на световни медии по темата. Но тук, у нас, в страната, която е външна граница на ЕС, за тази заплаха не се говори. А в държавата ни има десетки лагери от отворен тип, които са разположени в населени места, в които има и детски градини, и училища. Само за София са 3, като не броим този в Бусманци, който се води от затворен тип. И не броим стотиците хостели, които започнаха лека-полека да се пълнят с мъже от Афганистан.

„Хайде сега да ми каже някой в българската Държавна агенция по бежанците има ли идея само от тези мъже у нас колко от тях са участвали в тези отвратителни „увеселения“. Колко са били жертва, колко са били насилници? Няма такава информация“, отваря темата към институциите Сиди.

И е категоричен:

„Нашата агенция по бежанците няма как да събере такава информация, но тези хора сега, днес, в момента са по улиците на София, Харманли и по бежанските центрове. И е само въпрос на време тези хора да започнат да правят своите си неща, защото те не идват да променят собствения си живот, а нашия.“

„Държавата ни се тресе от вътрешни противоречия и „изчегъртване“ на неудобните, но не се вълнува особено от това какво ни чака следващите месеци от посятата от САЩ буря в Афганистан. Вече половин година нямаме редовно правителство и работещ парламент. Ако допуснем ситуацията от 2015 година да се повтори, кой ще защити българските деца и жени, българските граждани?

Ето защо ВМРО за пореден път призовава за нулева миграция на територията на България!“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории