Мъка: Нова беля се стовари на главата на шеф Манчев!

Шеф Манчев

Нова драма се заформи около най-известния кулинар в страната – шеф Иван Манчев. Може би ви е направило впечатление, че около него никога не е скучно. Заради пъстрия му живот, за страшилището от „Кошмари в кухнята“ няма почивен ден. Шеф Иван Манчев постоянно става обект на клюки и пикантни интриги.

Симпатягата едва успя да успокои сина си след неочакваната раздяла с приятелката му Елина Бека… И ето, че нов проблем се стовари върху главата му. Изгората на шеф Иван Манчев – Ива Бека, е останала без работа.

Това се случило, след като неговият баджанак Христос Мурутис е освободил фаталната блондинка от рекламната си агенция. С гръцкия бизнесмен Ива имаше връзка преди между нея и кулинаря да прехвърчат искри. След раздялата на Бека и гръцкия бизнесмен, тя запази позицията си в компанията му. Освобождаването й обаче съвпада с голяма промяна в личния живот на Мурутис.

На 20 август той е сключил граждански брак с настоящата си изгора Петя Симеонова. Само 5 дни след подписа си с Мурутис, дамата е отбелязала във Фейсбук, че започва работа в компанията на мъжа си. При това на директорския пост, който доскоро бе заеман от Ива Бека, пише ріk.bg.