Ключова седмица в Левски! Промените идват със страшна сила

Славия Левски Купа Финал (32)

Важна седмица предстои в Левски. На „Герена“ се чакат важни промени. Част от тях ще бъдат на ръководно ниво, а други на оперативно, пише БЛИЦ.

В следващите се очаква да бъде определен нов Управителен съвет на клуба. Очакванията са там да има сериозни промени, които да бъдат съобразени с желанието на феновете.

Най-вероятно новият генерален спонсор „Палмс Бет“ ще вкара свой човек и в УС, след като вече има представител в Надзорния съвет – Венцислав Димитров. Предстои избиването и на нов изпълнителен директор. Временно на поста е финансистът Константин Баждеков.

В момента на „Герена“ тече преструктуриране по всички етажи. Станимир Стоилов намекна в петък, че престои реорганизация и оптимизиране на работата на детско-юношеската школа. Тези промени ще са съобразени с ниския бюджет на клуба.

Очакванията са шефът на академията на Левски Йончо Арсов да заеме и ролята на методист на школата. Самият Мъри, освен че е треньор на „сините“, изпълнява и ролята на спортен директор.

Както е известно, през миналата седмица на „Герена“ закриха цяло звено в клуба. Бяха освободени скаутите, които работеха не само за първия отбор, но и за школата.