Унищожиха „наср@ните аслани“ Мая, Тошко и Бабикян: Купувахте протестиращи, сега сами се купувате

7 Dni Sofia09.09.2021
52

Евродепутатът Асим Адемов качи разбиващ коментар за унизителното изгонване на депутати от вчерашния протест в София.

Вижте поста на Адемов:

Мая, Тошко, Бабикян бяха позорно изгонени от протеста. Похвално за протестиращите и нормално за публиката, но не и за тях.
Тръгнаха към протеста като аслани, а се върнаха като наср@ни! Те може би още се чудят защо ли ги изгониха и не могат да намерят логични доводи.
Така е, защото те продължават да си живеят в миналото лято, когато се „мандахерцаха“ ( цитирам „класика“ Тошко) по площадите и кръстовищата.
Но миналото лято свърши, те вече са от другата страна на протеста. Те са до и сред управляващите, защото дойде тяхното време да взимат решения. И се видя, че не могат, не умеят и не знаят как да управляват.
Сал една злоба към ГЕРБ не стига, другарки и другари.
Няма как вътре в парламента да подкрепяш служебните на Разединителя, а на площада да подкрепяш протестиращите срещу служебните. Може да се мислят за тарикати, но няма кой да им повярва.
Те все още живеят с мисълта, че вече притежават нотариален акт за Протестите. Не осъзнават, че оттук насетне няма да има място за тях, на който и да е протест! Защото това са истинските протести, без партийна или олигархична намеса. Тези протести не са като техните режисирани и платени.
Купуваха протестиращи, а сега тръгнаха да купуват и депутати…Стигнаха дъното…за пореден път!
Но лятото свърши.
„И никой не разбра отива си лятото ,
идва есента тръгвам някъде…“
А накъде ли тръгвате? Аз и мнозина се сещаме накъде.