Кървавият готвач Деян „сервира още две порции“ от разчленената брокерка Теодора

capture-20210903-155936

Професионалният готвач Деян Дичев „сервира“ поредните няколко порции от транжираната от него брокерка Теодора Бахлова. Това твърди Флагман.бг, позовавайки се на информация, според която малка част от останките на бившата бизнесдама са били укрити пред входа на жилищния блок на ул. „Шейново“, в който Дичев живее заедно с дългогодишната си приятелка.

Това, което става ясно по-нататък, звучи брутално, но е факт.
Интересна е ситуацията на адрес ул. „Шейново“ 46, вход „В“, намиращ се в непосредствена близост до служебния вход на Дома на народната армия, където от 4 години насам Дичев държи заведение. Лично той е завел разследващите до градинката пред жилището си, в която обичал всеки ден сутрин и вечер да разхожда любимото си куче дакел – мелез с друга неопределена порода. Познават го и от магазина в непосредствена близост до входната му врата, и от кафенето, където обикновено стоят едни и същи клиенти.

От голямата шахта, намираща се в самата градинка, са извадени по-големи кости, увити в хавлия за баня. От друга – по-малка шахта – за оттичане на дъждовни води, долепена до същата градинка, е посочил друга порция от останки – без обвивка, вероятно отнесена при някой от проливните дъждове.

Как са попаднали костите на Бахлова в тези две шахти?

По време на брифинга, който дадоха прокурор Йовита Григорова и директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, се изясни, че изчезналата безследно на 29 октомври м. г.. Бахлова е отишла в имот на Станимир Рагевски –обвинения в две убийства – нейното и на 28-годишния Юмер Мехмед.

Вече стана ясно кой е имотът – апартамент във вход „Г“ на ул. „Константин Фотинов“ 1, който в имотния регистър се води като собственост на адвокат Иван Болярски – брат на Елена, съпругата на Рагевски. Именно в този апартамент наивната Бахлова, която е смятала, че ще получи пари или Рагевски ще й върне обратно част прехвърлените нейни недвижимости през годините, за да ги спаси от банки, е намерила смъртта си. Застреляна е с пистолет, вероятно същият, който е намерен зазидан в стената на винарната в ДНА, стопанисвана от съучастника на Рагевски в двете убийства – Деян Дичев.

Пистолетът е бил укрит в аспирационната тръба, след като Деян бе привлечен само като свидетел на прокуратурата след ареста на Рагевски на 9 август и имаше възможност да укрива следите от двете покушения.

Оръжието със заличени номера съдържа само следи от Деян Дичев, но това не означава, че е използвано от него, която автоматически го прави подсъдим по най-тежкия чл. 116 от Наказателния кодекс и смекчава вината на похитителя Рагевски.

Дотук Флагман.бг поддържа собствена версия, че Рагевски е примамвал жертвите в двата имота, негова собственост, той е произвеждал изстрела с това оръжие, а след това е оставял на готвача си Деян Дичев да разфасова телата и да го освободи от тях.

С Юмер са се справили сравнително бързо – изнесли са с бидони парчетата от тялото за 2 дни и са ги изхвърлили в тресавището на езерото Вая. Бахлова обаче се е оказала по-трудна за „обработка“ и прикриване на следите от престъплението. Тялото й е нарязано в апартамента на адвокат Болярски и е потопено в два бидона с разредена сярна киселина, за да се разкапе плътта.

До средата на февруари бидоните са престояли в хола на необитаемия имот, като през това време неколкократно зетят на Болярски – Рагевски, е подканял свои подчинени, по всяка вероятност и самия Юмер, да разчистят вехториите от този имот и да ги изхвърлят на някое бунище.

Юмер и бригадата му все отлагали да свършат тази черна работа. Възможно е обаче Юмер освен да е претендирал за компенсация от 20 хиляди лв. заради престоя му в ареста, след като изпълнил поръчка на Рагевски да запали две катафалки, да е знаел за убийството на Бахлова.

На какво се основават предположенията?

На 15 декември м. г., когато изтича срокът на домашния му арест, 28-годишният мъж започва работа в Гробищния парк на Бургас – като чирак във фирма за изработка на надгробни паметници. Той обаче бързо се разочаровал от заплащането и три месеца по-късно напуска и се присъединява към строителната бригада на своя колега дългогодишен приятел Николай Василев.

Възможно ли е Юмер да е заровил торса, двете ръце и малка част от таза на Бахлова в храстите на квартал 12 в гробищата? Ако това е така, би трябвало да е информирал Дичев, когато Юмер вече е мъртъв, самият Дичев води разследващите до мястото.

Към този момент няма информация да са намерени главата и долните крайници на Теодора Бахлова. Известно ни е обаче, че е открит зъб и малка костица от челюст в тоалетна чиния, които са предадени за ДНК-анализ. С много голяма вероятност и те са на Бахлова.

Старши комисар Калоянов заяви миналия петък, че двата бидона с останките на брокерката са били закарани в изоставен търговски обект със съдържанието в тях. След което предпочете да замълчи за по-нататъшното развитие на събитията около убийството на Бахлова.

Според източник на Флагман.бг бидоните за туршия са били заключени в зеленчуковия магазин, намиращ се на ъгъла на ул. „Шейново“ с ул. „Сливница“, под прозорците на дома на Дичев и приятелката му. Той държал ключа като собственик на търговския обект, който не работел отпреди 4 месеца, тъй като наемателката била в напреднала бременност и щяла да ражда.

Именно от тези бидони са изнасяни части, които са изхвърлени в двете шахти пред жилищния блок и са пръснати из Гробищния парк на града. Но все още не е събрано всичко от тялото на Бахлова. Със сигурност предстои да Ви разкрием следваща зловеща находка от разследването на двете убийства. Целият десен крак на Юмер Мехмед с татуировка автомат Калашников също все още не е открит.

Междувременно маститият столичен адвокат Болярски посвети целия месец август на своята прекрасна съпруга Арабела Болярска, предоставяйки й възможността да отмаря в най-скъпите ни курорти по Южното Черноморие. Например, тя има фотосесия от плаж „Вая“ (не от тресавището на езерото Вая). Арабела пуска почти през целия август разпалващи мъжкото въображение фотоси и видеа, придружени от дълбоката й философска мъдрост: „животът скрит е в дребните неща, в жест най-обикновен, ала човешки…“.

Тиражира се, че Деян Дичев е участвал в разфасоването на труповете на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова, което не е така. Той е участвал в укриването на телата. Но е важен мотивът защо го е направил. Може би се страхува от една добре смазана машина, от реванш от извършителите, каза в кулоарите на Окръжния съд в Бургас Борислав Янков – адвокатът на Деян Дичев.

Съдебният състав, председателстван от съдия Светлин Иванов, не допусна медии до заседанието, тъй като обвиняемият Дичев и адвокатът му поискали то да се проведе при закрити врата, въпреки че Окръжната прокуратура е настоявала точно обратното.

След заседанието адвокатът обясни пред медиите, че престъплението, по което Дичев е обвинен е по-леко дори от кражба и за него законът предвижда до 2 години лишаване от свобода.

„Възможно е да се приложи по-лека мярка. Ако нямаше такъв медиен интерес, със сигурност определението нямаше да бъде „задържане под стража“. Той доброволно е отишъл и съдействал на органите на реда. Благодарение на него се стига до разкриването на тежките престъпления, но в един момент става обвиняем“, каза Борислав Янков.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Бургас прокурор Христо Колев обясни, че разследването по делото на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова продължава и до приключването са възможни изменения на обвинението.