Животът на Мара Отварачката се промени коренно, омъжи се (СНИМКА)

мария

Чалга дивата Мария май се е омъжила тайно за любовника си Мирослав – пише в. „Уикенд“. Доказазателство за това е, че певицата промени фамилията си в Инстаграм и вече се представя като Мария Соколова – отбелязва изданието.

Любимият на изпълнителката се казва Мирослав Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първоначалната информация. Миньончето от Стара Загора е взело фамилията на настоящия си мъж. На всичко отгоре я е изписала с главни букви. По лична карта досега певицата се водеше като Мария Панайотова Кирова.

Припомняме, че това е трети брак на Мара, която първо се омъжи за бизнесмена Димитър Андонов, който е бащата на дъщеря й Марая. Бракът им изтрая едва 5 лета. През 2015 г. силиконовата певица отново отиде в гражданското, но този пъд под ръка с милионерския наследник Християн Гущеров. Бракът на изпълнителката с любимия й Мечо, както обичаше да нарича любимия си, изтрая само 2 години.

Както вече изданието писа, заради връзката си с чалгаджийката лихварят заряза семейството си и се разведе с жена си Вая. Мария оповестила връзката си едва след като Мирослав официално е станал свободен мъж. Е, безбрачният му живот не трая дълго и Отварачката бързо му надяна брачната халка.Миналата седмица Мария се похвали с нов джип Мерцедес, подарък от любимия й.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории