Само в 7DniSofia.bg

БОМБА: Мъри не си играе – изгони няколко човека от Левски и привлече искан от ЦСКА!

станимир стоилов

Новият треньор на Левски Станимир Стоилов започна чистка в клуба часове след завръщането си, научи БЛИЦ. Мъри е настоял да бъдат прекратени договорите на няколко човека, работещи на „Герена“. Става въпрос за четирима-петима скаути и още двама души от персонала. Изгонването им ще стане факт до края на седмицата.

Междувременно Стоилов е на крачка да осъществи и първия си трансфер като наставник на „сините“. Става въпрос за Димитър Костадинов от Септември, който миналия сезон игра под наем в Царско село и беше искан от ЦСКА. Или по-точно от бившия треньор на „червените“ Любослав Пенев.

Източници разкриха, че късно снощи Мъри, Наско Сираков и босът на Септември Румен Чандъров са уточнили основните детайли по договора на Димитър Костадинов с Левски.

„Считайте Митко за ново попълнение на „сините“. Е, трябва да подпише и да бъде обявен договорът официално, но това са формалности“, добавиха информаторите им.

Те добавиха, че Мъри изобщо не се е пазарил за заплатата си. Директно е приел първата оферта, отправена му от ръководството.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории