Само в 7DniSofia.bg

Нели Петкова с невероятни разкрития за Слави Трифонов!

10830772_10152773008640843_730332029272518708_o

Лятото на тази година със сигурност не би било същото без едно представление, което още със заглавието си даде заявка за усмивки и добро настроение. Мега шоуто „Смехът е разрешен“ не само че събра някои от най-големите български имена, но и даде нужната доза въздух в странните времена, които живеем. Част от звездния състав е и певицата Нели Петкова.

„Изключително емоционален спектакъл. „Смехът е разрешен“ е наистина един много интересен и необичаен спектакъл. Събира много артисти на една сцена. Благодаря на продуцента Кирил Кирилов, по чиято идея се случи той”, сподели тя наскоро пред Нова тв.

В него участие са взели любими актьори и певци. „Специалните гости бяха олимпийските ни шампионки от ансамбъла ни по художествена гимнастика. Както и златните ни момичета – Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн”, обясни Петкова.

Покрай вълненията около мега шоуто Нели Петкова си припомни и периода, в който работеше при Слави Трифонов, в чиято телевизия гостува наскоро.

„Не успяхме да се видим, той е изключително ангажиран в този момент и ангажиментите му са свързани със съвсем други неща, различни от шоубизнеса. Но пък се видях с всички свои колеги, поздравиха ме. И винаги, когато се срещаме, съм много щастлива, защото сме си близки и до ден-днешен.

Ситуацията е нова и доста специфична за всички. Може би не съм очаквала, че ще се стигне до такава ситуация, но животът ни изненадва всеки ден и много неща се случват непредвидено. Пожелавам успех не само на него, но и на всички, които се стремят към позитивна промяна. Мисля, че промяната е хубаво нещо.

Ново начало винаги трябва да има, да се случват нови неща. Аз, разбира се, искам по-добро бъдеще за нашите деца, за всички нас, тук, в България, да сме щастливи, да живеем по-спокойно. Времето ще покаже, надявам се нещата да се подредят така, както искаме да бъдат.

За Слави мисля, че не остана нещо, което да не знаем. В публичното пространство той е вече от доста дълги години. Той определено довежда нещата докрай. Ако някой се съмнява в това, уверявам го в това. И винаги гори в това, което прави. Това, в което вярва, влага всичките си усилия, за да се случи“, добави още изпълнителката.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории